Doakan kandungan sihat & selamat❤

Sy ada soalan buat mommies yg ada pengalaman ethopic. Apa symtom yang mommies rasa time pregnnt luar rahim tu?sakit tak? maaf sy sekadar nak tau Sy skrg prggy 5 weeks tapi belum dpt tau kat mana janin tu.risau ethopic,tapi sy tak ada rasa sakit apa .Doakan kandungan sy normal yaa. Ni preggy yg kedua selepas gugur tahun lepas?

21 Balas

Saya tahun lepas hjung tahun penah gugur , cek upt positif tapi lepas 5weeks bleeding mcm period . Pergi kk scan perot dgn bawah sama jugak x nmpak , then refer hosp sebab tkt "imcomplete miscarriage" saya buat banyak kali test upt semunya positif . Ambil darah sebab die tkt kandungan luar rahim , kena warded 1mlm . Esok tu keluar kputusan x de pape "cuma doktor cakap mungkin kandungan x menjadi so die trun sekali dgn darah period .