Doakan kandungan sihat & selamat❤

Sy ada soalan buat mommies yg ada pengalaman ethopic. Apa symtom yang mommies rasa time pregnnt luar rahim tu?sakit tak? maaf sy sekadar nak tau Sy skrg prggy 5 weeks tapi belum dpt tau kat mana janin tu.risau ethopic,tapi sy tak ada rasa sakit apa .Doakan kandungan sy normal yaa. Ni preggy yg kedua selepas gugur tahun lepas?

21 Balas

sy pena taun 2016,antara simptom ectopic yg sy alami: 1.bleeding or spotting(sminggu dlm 2@3x) 2.sakit bwa ari²(sila amik serius) 3.sakit ktika hndak bgun slpas dduk lastly,sakit perut yg xdpt dgmbrkn skala 1-10...mmg skala 10 tahap sakit perut sy emergency operate & kena buang sblh tiub falapio

4y ago

Tiub tu pecah sekali ke sis