Spotting & Ketulan.

Sudah seminggu lebih sy spotting (warna light coklat) & adakalanya disertai dengan ketulan berwarna merah gelap. Patut ke saya ke hospital sekali lagi untuk pemeriksaan memandangkan saya dah pergi ke hospital hampir 3x ketika kali pertama jadi..? Dr pun sudah mengesahkan sy tiada infection dan servix close serta baby sihat termasuk uri yang tinggi.

1 Balas

jika risau baik ke hospital... jika rs nk tnggu esok n tawakal... terpulang jg... better check..

5y ago

see.. doktor pun ckp gtu jgk...