Spotting coklat penuh pantyliner

Salam. Ada sesiapa tak mcm saya. Ada keluar spotting coklat pastu dah pergi hospital dah. Doktor cakap normal dan beri ubat kuat rahim. Walaupun dah makan ubat tu still ada spotting. Kalau gerak bnyk sikit je akan keluar darah coklat hampir penuh pantyliner. Skrg mcm mana ye. Hospital pun dah pergi ubat pun dah makan. Apa yg saya perlu buat ye dan apa petanda spotting coklat yg berterusan ni. Sy keliru sbb dr ckp kalau keluar darah merah yg banyak baru pergi hospital semula.

3 Balas

hmm mcm sy dlu. hari2 spoting. kalau dah penuh panty liner tu mmg tknormal la awk. doc mana yg ckp normal? mesti swasta kn? mcm mn perkembangan awak? oke ke

Banyakkan bedrest dan elakkan stress. minum air kosong secukupnya,

awak brapa minggu mami?