Batuk dan selsema

Sy dah pregnant 29weeks . Anak pertama . Sy mengalami batuk dengan selsema . Pagi ni bgn tidur , ade spotting . Mcm warna merah coklat mcmtuu . Perlu ke sy pergi ke hospital atau ia cuma perkara normal . Mohon pencerahan ye 🥺 ❤️thankyou

1 Balas

selagi ada pergerakan baby insyaAllah xde apa2. sis ade bersama dgn suami atau mkn pedas? sbb spotting blh trjadi dsbbkn prkara trsebut

2y ago

Baby gerak as asual . X bersama dgn suami atau makan pedas pun . Cuma batuk je laa . Risau sbb malam x boleh tdo sbb batuk tuu je .