Keluar ketulan sebesar kacang hijau

Salam...sy nk tanya...isteri sy sekarang sedang mengandung hampir 7week...dia pon ade gak keluar spotting sikit2..ari tu pegi klinik doc bg ubat kuatkan rahim..semalam dia kate semasa buang air kecil die macam ade keluar ketulan darah sebesar kacang hijau berwarna merah gelap...tu normal atau ada tanda lain?risau pulak #ingintahu

2 Balas

normal pregnancy tak berlaku apa2 spotting/bleeding. jadi segera ke klinik/hospital

11mo ago

xpe minta isteri encik bnyk kn rehat. jangan buat kerja pape. bangun hanya utk mandi, solat & makan. elakkan bersama time awal trimester ni. mkn je ubat kuat rahim tu sampai habis. kalau darah makin byk kena segera bawak isteri encik ke klinik/hospital

sila ke klinik untuk check lebih detail