Keluar ketulan mcm keputihan tapi warna merah gelap

Pernah mommies kt sini keluar ketulan yg melekit tapi warna merah gelap tak time pregnant...? Dia macam warna period kita yang nak habis, warna gelap2 gitu

1 Balas

Ambil gambar ataupun simpan dalam bekas and tunjuk dr. I know this is not what u expect to hear but maybe kandungan gugur.maybe just normal.apa pun lebih baik bagitau dr ataupun nurse.kalau risau je terus pergi hospital dengan bukti. Sbb saya pernah gugur.sakit pingang and darah keluar macam period then ada ketulan.sekali check threatened abortion.lepas tu anak gugur sendiri😭

5y ago

Sy pernah gugur jugak 2x but before this non stop bleeding. Dr dh check ni everything fine.. cervix close and healthy, baby active.. uri pun ok kt atas. And i don't have any cramp or pain.. pakai pantiliner pun x penuh... Within 12 hours bru 2x tukar sebak x selesa je. Now i'm back sebab keluar ketulan warna gelap waktu pergi toilet.