diam jelah

Suami sye nih bila sye nk bebual psal jiran ke ada org cari psal ngn sye ke dia xnk dgr, dia xnk thu pun.. siap ckp buang mse je pk.. jd bila ada msalah cmtuh sye diam jelah, sye xckp pun ngn dia.. sbb dia xbrminat kan nk dgr keluhan sye.. simpan je, sye diam jelah.. sibuk lak tnye knape?? Ada ape?? Sbb tgk muka n kening sye brkerut2.. malas nk story.. sye nih keras hati, skali dia ckp cmtuh sye terus xnk bebual ape2 dah.. huhuhu mommies cmne lak?? ????

25 Balas

Suami sy klo blk keje msti tnya ad ap2 nk ckp n cte ke. Tp sy xde topik plk nk cerita bosan kn 😆

5y ago

Hahaha bgus ek dia mtk report tiap2 kali blek krje.. yelah prihatin lah ckit kan.. lpas kawen dia jelah tmpt kita nk brcerita.. dia kwn dia musuh.. 😅😅

😂😂😂 mcm sy plk suami asyik ajak borak tp sy yg malas nk bercerita ignore je... Dkt tmn nie pun jiran2 lebih kenal suami dr sy. Hubby pun ade tnye psl ank2 dkt sek tp hubby direct tnye tcer 😂😂😂..yg lg best kalu bab shopping beli brg dapur, brg sy, brg ank2 suami sy yg shopping lebih, sy & ank2 tngu tp or lepak mkn aiscream sambil tunggu papa die shopping brg2 kite org.. 🤣🤣🤣

5y ago

Smpi ank2 ckp mcm pompuan la papa nie 😂😂😂 Kalu ikut die pg groceries lg la tempat fav die sgt 🤣🤣🤣

Same la ibu...huhu... lelaki mmg camtu ea?

5y ago

Kannn.. maybe.. tp ada yg dpt suami pndgr yg baik tuh, alhamdulillah lah rezeki.. huhu 🤭🤭

Suami sy pendengar yg baik tapi kalau sebut isu2 jiran mmg x layan. Hanya dgr keluhan pasal kesihatan isteri sahaja.

5y ago

Haah sama ngn sy..klu sy ckp psl sy bru dia dgr. Psl org lain dia xnk amik thu

Sama la sis..suami sy pn kurang nk dgr..ldg2 tu mrjuk la jgk..haa bila dh mrjuk bru reti nk dgr huhu