Suami Pjj..Ad xsnsib sme mcm sye crtekn kt bwh..blh share story

Selamt mlam mommy2 ...sye pjj dngn suami...16 hb abis priod...n 18 hb suami blik.... suami blik cuti 2mnggu..n ptotnye 3hb skrng dtng period ..tpixdtng...Sye cek 6hb slps xdtng tu ade npk samar2...esknye cek lgi smr2...Sy xltk hrpn tnggi suami..jngn hrp sngt...tpi kalau ad rezeki xkemane... Tpi naluri hti sye Mcm adee ank dlm prot...Sbbnye rse mcm nk mnth...sllu jgk kencing pdhlnye minum air xbnyk mne..n mkn bnyk..Satu lgi sllu anksdre suke dtng dkt sye..nn sye suke blnje2 mknan...mngkim bwakan bby dkm prot ...skit pinggang pon ad skrng .... sebab sye org bisnes Buat krje tu kerje ni jual3...Tkpe ke sye buat semue ni klau bnr sy mngndung... Mommy2 ad x mcm sye ...N skrng dh brsalin ad dngn prot lgi ??shre story senansib sme mcm sye...Tq Mommy2

1 Balas

Samar2 tu means ada sis. Kena be careful nak buat kerja apa pun.

5y ago

Amiinn 🤗