Period x datang upt -ve..sakit mcm contraction

Salam mommy2 smua..nak tnye ni..sebelum sye lewat dtg jaid..sye ad cek upt 3 kali..smuenye naik double line..tapi samar..skrng 3 hari lewat haid..dah cek upt tpi -ve..sye try cek opk pun -ve jgak..so sye makan la jamu mcm biase..sejam lps mkn jamu..sye rse sakit pinggang sgt2 dgn perut meragam..kdg2 rasa sakit mcm contraction mse nk brsalin tapi tak la kuat mcm sakit nk brsalin tu..tpi lebih kurang mcm tu sakit die..lpstu dkat area atas perut sye kdg2 rse perit.. ad yg prnh kne x?#pleasehelp #ingintahu #bantusharing

3 Balas

sye edit balik..lupe plak hriru cek upt positif..lpstu jdi negatif

1y ago

sis pregnant x msa tu

moga dipermudahkan segala urusan puan

3y ago

trima kasih sis

Cuba cek doktor

3y ago

insyaallah..klau smpai hjun blan x hilang jgk sakit..sye jmpe doc..thanks sis