Kena Scam 🤣

Sye pnye due date 19hb .. tpi 10hb ad rse mcm sggugut cuma xd tnda turun lgi, KK ckap ad tnda turun darah/ketumban pecah baru g hosp .. so sye g KK dlu n dorg cek jalan da 4cm .. dorg pnye gelabah smpai salah cucuk jarum, meleleh darah 🤣 then hntr sye g hosp naik ambulans .. smpai² hosp, misi n Dr cek jalan lgi skali baru 2cm .. rse sakit ad time baby mngeras je, tpi sbab kna migraine mlam tu sye mntak ubat tahan skit effectnye sakit kontraksi tu xrse .. hari keesokannya, Dr cek jalan lgi da 1cm .. smpai la harini 12hb masih 1cm .. cumanya da ad turun darah tpi xd sakit kontraksi lgi ..

1 Balas

aikk cmne tu , skrg siapa yg salah😅 hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma