perut

Spa kat sini slalu kena tgur prut besar .. Sy mngndung anak first .. Perut nmpak besar .. Prgi mna2 ad je org tgur .. Perut mcm mgdung 8bln .. Mcm esok lusa nk bersalin ... Laki perempuan sma je .. Perut kecik salah , besar pun salah .. Stress betullll

10 Balas

Sis ignore je kata2 negetif trsebut.. jnji sis hppy n chill..jgn stress2 k..xelok tuk bby dkt dlm tu.. jika sis stress..nti bby kluar pn moody je nti..jika sis hppy..nti bby kluar mood dia hppy je n kurang nangis..aslkn bgun je sis akn tgk dia snyum..so mommies dulik kn kata2 yg xde manfaat tu k..jnji kita tahu dri kita cmne.. sbb stiap org fizikalnya brbeza..kekdg bdn bsr. Perut pn bsr..kekdg bdn kcik perut bsr pn ada.. ada juga ms preggy xnmpk.. jnji bby dkt dlm sht alhamdulillah.. tu yg penting.. jg dri ea sis..dan jgn stress..njoy ur pregnancy.. aja2 fightimmm✊✊🔥🔥😉

Sama la sy.bru 7bln org smpi doakn smoga dipermudahkn.n ada yg ckp nampk da sarat sgt ni n tnya bape bulan da sy ckp 7bln trus org ckp laa ingt da nk besalin..skang 8bln 32w..sy ok je senyum je.xde pon stress..utk ape nk stress..pelik je

Samala cam sy.. Prot nmpk besar.. Bila jmpe supplier jer.. Mstie dorg ingat da nk bersalin.. Padahal baru 6 bulan.. Tp senyumkan jerk la.. Uat pew nak stress.. Kite stress.. Baby pown stress nnt.. Hehehehe..

Sy pulak org ckp perut kecik. Tp bila scan doc kata baby ok apa semua so xpyh stress. Layankan aje. Kalau org ckp perut ok tp doc scan x ok pun stress jgk. Abaikan mulot org, bkn deme scan kita pun 😊

sama la mcm sy.. nurse checkup bgtau bape bulan da nie? nmpk besar padahal baru 7 bulan mengndung dulu 😅😅 bila keluar je beby xsmpai 3 kg pun..2.49kg je 😁

takyah pedulikan. kalau org katavperut besar sngt, awk cakap je la mybe twin kutt. tak perlu stress untuk benda tak penting macamtu. as long your baby is fine 🤗

Saya.. Perut dh nk msuk 4bulan.. Smpai kena tegur, ptutnya 3-4bulan blum nmpak lg.. Saya positifkan sja lah dorg ckp mcm tu.. Jnji saya sihat dgn baby..

Mgkn bkn niat org nak kutuk or mengata perut sis besar tu. Cuma biasa la kalau jmpa bila ibu preggy dgn ibu preggy pun akn tergur. Positif ye sis

Samalah kite... Perut jenis besar kedepan... Lantaklah orang nak kata kembar ke ape ke.. Asal kite n baby sihat dah.. ☺️☺️☺️

Biar lah depa.. mulut org x boleh nk tutup.. sy ni org ckp kecikk perut.. kecik salah besar salah.. 😌😌 hihi