Bby bump kecik

Hai mommy2 .. sy dh pregnant 23 weeks tpi lngsung tak nmpk bby bump , klau bukak bju bru nmpk tpi kecik sgt .. slalu org tgur kecik , 9/10 yg tgur kecik .. kdg2 sy rasa down stress sgt , tpi stiap kli checkup dr slalu ckp berat bby normal dgn bulan , sy gdm diet ctrl .. anyone can give advice ?

4 Balas

saya sampai 8bulan nk masuk 9bulan baru org nampak perut... kalau berjubah lansung tak nampak tahu2 dah bersalin saya siap overdue 8hari lagi sis... jangan risau, lantak la mulut2 org asalkan baby dan mommy sihat ❤️

tulikan telinga. janji baby kita sihat. perut besar pun orang akan tegur, perut kecik pun orang akan tegur. trust me. ignore je. bukan dia nak jaga anak kita nanti 🤭

Jangan stress sis. Saya masa share update bersalin baru org tahu haha. Kalau tak cakap mmg smpai ke sudah org tak tahu pregnant sbb tak nmpak perut 😂

x perlu stress.. perut yg besar x menjamin janin & ibu sihat sepenuhnya.. slgi misi & doktor x ada ckp apa² mslh pada awak.. itu mknanya awak normal..