saiz perut kecil

salam nk tnye.. 20week ramai tgur kecik perut, kwn2 yg sama week perut dorg besar... tp sy scan baby sihat je.. cuma risau knpe kecik ya..

7 Balas

Kita sama, kadang diri sendiri yang emosi lebih. Tapi bila datang clinic for monthly check up happy sangat tengok baby aktif dalam perut, berat normal. its oki as long as baby sihat doesn’t matter what other people’s think. Yang penting kita & baby sihat. Oki mommy? ❤️

ok la perut kecik, nak bawak pun tak mengah. sy ni lg takde sape tahu sy pregnant walaupun 20w juga. fam terdekat je tahu. pada sy no prob as long as baby sihat & sy ikut saranan doktor. Insha’Allah semua ok. baby bump ke apa yg lain tu belakang kira

Alhamdulillah baby sihat. Itu je yang perlu kita tahu. Setiap orang tak sama sis. Lagipun, kalau awak muslim, baby bump tu kan aurat. Jadi, tak perlu risau, lagi lagi dok fikir apa kata orang. Enjoy your pregnancy journey....

Sy pun sme sis, tp alhamdulillah.. Bila scan check up baby sihat je.. Siap tunjuk gender lagi😊.. Tp ramai org ckp perut sy kecik😅, tak kisah la.. Jnji sihat

samalah sye skrg 19w..asyik tgok cermin jer baby bump nih makin mmbesar ke tak..kdg2 rungsing org kate dh rasa baby kick saya tak rasa pom..hrp2 baby okelah..

Saya masa 19w kecik pastu nak masuk 20w tiber besar. Pastu rasa tk best sbb nak tido susah and tak selesa rasa mcm sengkak. So untungla you perut still kecik

Sy hri ni 21week perut kecik, org xtau pn sy pregnnt. Dah mkn byk tp mmg kecik je. Takpe la yg pnting bby n mom sihat 🤭