Kena gunting..

Sorry, sy nak tanya pengalaman ibu bersalin, betul ke if bgi yg 1st time bersalin, betul ke kena gunting sbb untuk tanda yg kita 1st time bersalin.. rs mcm nervous sbb ni pengalaman 1st time sy..

59 Balas

Sy kena gunting masa brsalin anak sulung. Sbb saya teran baby tak kluar. Tak ada tenaga nak teran.. Sy tak mkn.. Misi nak gunting sy tak bg.. Last skali.. Sy teran. Misi gunting jgk.. Kluar jgk baby girl berat 3kg. Nasib baik misi gunting jgk. Klu tak baby dah berak dlm perut. Sbb baby kluar tu. Trus berak.. Misi tgok jgk keadaan ibu jgk. Nak gunting pun sis. Adik sy tak kena gunting pun. 2kali branak.. Walupun 4kg ank dia..