Kena gunting..

Sorry, sy nak tanya pengalaman ibu bersalin, betul ke if bgi yg 1st time bersalin, betul ke kena gunting sbb untuk tanda yg kita 1st time bersalin.. rs mcm nervous sbb ni pengalaman 1st time sy..

59 Balas

Tak pasti la sbb time nak bersalin tu tak rasa apa dah. Tak pikir apa yg kita pikir kita sakit nak cepat2 baby keluar. Huhu. Bila dh keluar part paling ngilu bila kne jahit tapi ubat dibiuskan dh habis timing. Terasa sis. Tapi sis sedut je oxygen sampai longlai rasa