Kena gunting..

Sorry, sy nak tanya pengalaman ibu bersalin, betul ke if bgi yg 1st time bersalin, betul ke kena gunting sbb untuk tanda yg kita 1st time bersalin.. rs mcm nervous sbb ni pengalaman 1st time sy..

59 Balas

hehe.. betull.. tapi jgn risau la, x rs sakit pun ms gunting.. dia akn bius dulu sblm gunting.. lagipun gunting lg elok dr koyak sendiri utk bersalin normal kali pertama.. kalo koyak sendiri takut panjang.. kecuali beranak kali ke 2 dan seterusnya.. mmg doc x gunting dah..