Kena gunting..

Sorry, sy nak tanya pengalaman ibu bersalin, betul ke if bgi yg 1st time bersalin, betul ke kena gunting sbb untuk tanda yg kita 1st time bersalin.. rs mcm nervous sbb ni pengalaman 1st time sy..

59 Balas

Kebanyakan dkt gov, utk 1st kene gunting.. Tp sis, mcm sy sblm bersalin 2 bln lps,punyalah tkut pk kne gunting.. Tp percayalah, sakit ms nk teran tu lg sakit compare dgn rs kene gunting.. Silap2 xrs kene gunting sb sakit nk keluarkan bby da menguasai semua sakit yg kita hadap ms tu