Kena gunting..

Sorry, sy nak tanya pengalaman ibu bersalin, betul ke if bgi yg 1st time bersalin, betul ke kena gunting sbb untuk tanda yg kita 1st time bersalin.. rs mcm nervous sbb ni pengalaman 1st time sy..

59 Balas

Sy pon kena gunting.. Ta rasa ap2 pon masa gunting tu. Doc habaq.. Teran.. sy nk gunting. Mmg seram la dgar kan.. Sama kita hntar tu.. Doc gunting.. Pastu hantar lgi skli bby pon kluar. Lega sgala kesakitan sakit perut yg tataw nk hbaq cm na. Betapa sakit nyaa sakit perut nk beranak tuu. Fuhh.. Gunting n jahit pon ta sakit mcm tu..