Keguguran Dipanggil Misscarriage Tp Kenapa Doc Tulis Dlm Buku Tu Threatening ABORTION

Soalan Sy... Sejarah kandungan Sy da 5x keguguran... Kenapa doc tulis dlm buku Sy tu Abortion?? Bukan ya Sy gugur kan kandungan... Last Sy keguguran oktober 2019... Masa temujanji buat buku pink tu Sy bleeding tp nurse tetap buka buku tuk Sy... Masa tu jg jumpa doctor... N doc buat la procedure check bawah tu... Ada sedikit bukaan... Tp Sy confuse kenapa doctor tu tulis THREATENING ABORTION?? Bukankah sepatutnya THREATENING MISSCARRIAGE? Bikin panasaran sampai skrg Sy fikir ayat tu...

9 Balas

Mungkin sebab sis dah 5x keguguran,doktor tulis mcm tu..sya dulu msa gugur 1 kali,doktor tulis misscarriage.