Blh Buka Buku Pink Ke

Sy da masuk 6 weeks aritu scan doc tulis mcm dlm gmbar.. Nk buat awal or tnggu 12 weeks bru buat buku pink

Blh Buka Buku Pink Ke
24 Balas

Kalau dkt scan da mcm tu boleh buka buku pink.tp depends dkt kk juga.ad yg kk bg appointment ad kk yg boleh trs buka buku.tp sy rasa awak blh da buka buku

Boleh p kk sama da boleh buat buku pink atau tidak..sebab Saya p msa 9 week,nurse srh blik n tggu smpi 10 week br dtg blik then buat buku pink

Saya buka buku masa 6w kat KK tempat sy. Nurse pun bgtau kat saya, lebih baik bukak buku awal so that dorang boleh pantau lebih awal.

Sekarang bahaya kalau keluar, tambah lg pregnant..baik g klinik yg x ramai org utk checkup..hati hati sis, rasanya tunggu dulu..

Kena jaga2 klau doc tulis mcm tu..time pregnant wlau sikit pun darah ttap bhaya. Hospital akn bg ubat kuatkan rahim selalunya..

Klau pergi klinik confirm misi akan bukakkan awak buku pink cpt walaupun kandungan masih awal sbb utk pemantauan awal..

4y ago

Inshallah Isnin ni pegi

Kena g buka cepat..... Sbb doc da tulis note mcm tu..klau sy xtgu da... Terus bukak buku pink... Risau nye

Rasanya boleh dah buka untuk pantaun segera. Sebab doc ada note threatened abortion tu. Ancaman keguguran.

Bukak awal sis . Saye pon dulu 7w threaten miscariage . Nurse n doct boleh pantau . Now saye dah 19w++

memang dah boleh buat buku pink , klau lagi lagi bagus , senang dot nasihat drpd Doc awal2