waktu sesuai buka buku pink ? (ada sejarah keguguran)

hai sy prgnant dah 4week.. bila sy boleh buka buku pink di kk ye? sebab sblum ni buka waktu kandungan 11 week tapi selepas buka buku tu tak lama lepas tu keguguran dan ini kandungan sy yg kedua..

2 Balas

8-12w keguguran di 1st trimester ni disebabkn ginetik buka buku awal pun nursebor doc xblh cegah dr gugur klau gugur disebabkn kandungan tu xnormal https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

8weel boleh da sis