???

Cm mna korang taw berat baby dlm kandungan n air ketumban bnyk or sikit kat buku pink ada tertulis x ? sy cuba baca buku pink yg doktor tulis tp still x faham bnyk kali jgk lah sy trfikir tnya doktor n nurse tp tiap kali jmpa msti lupa tnya...Sorry ayat berterabur ?

1 Balas

Sy doc akan explain awal2 even tak tnya..masa doc scan tu doc akan explain a to z

5y ago

tiap kali doc cek dia diam jak dia bising bila hb aq turun jak yg lain² xda...hmmm