double line

hi smua.nk tnya.2 hari lps sy cek upt.alhmdulillah double line.. nih thn ke3 kwen..upt xprnh slh kn?yg buat sy nk cek.sy cek opk terang jgak.lps tu bru upt..tu pn sy mcm ya Allah.btoi ka ni.srnok sgt2

double line
32 Balas

sy pon ritu cek opk double line..saja cek..pdhl hri tu sptotnye period..sy tak prsan..pelik gak .sbb opk biasanye positif lpas period kan..ahha..sy pon try lah upt plk..mula2 xnmpk double line..pstu msa nk buang tu perasan mcm double line..mse tu ketar lutut..tunjuk kat suami..dia kata p test skli lagi..sy pon cek..alhamdulillah terang double line..harap kandungan kali ni berjaya..sbb sblom ni kguguran..

Sy wktu hamil ank 1st pun mcm ni sis.. sy ttc guna opk dan krim furmon. Sblm test upt sy try2 guna opk lepas sehari lewat haid.. opk naik 2 line terang mcm yg wktu subur. Test upt naik 2 line juga. happy sngt2 sbb wktu tu sy menunggu hmpir 2tahun juga bru hamil ank 1st.

5y ago

alhmdulillah . doakan sy sis..Allahu. srnok nya baca apa yg sis alami.

Insyaallah,betul da tu..jaga kandungan baik2..heee..nanti dah 7 weeks ke atas leh la p scan untuk kepastian..

.jarang laa upt salah.. .hehe.. .Taniah yee.. .boleh laa pergi scan kalau nak confirmkan pregnancy..

5y ago

.hehe.. .mungkin sebelum2 ni belum rezeki.. .now Allah dah kurniakan, jaga diri dan baby elok2 yee.. .semoga semuanya dipermudahkan..

Alahmdulillah Tahniah sis jelas preggy . lg2 line mmg jelas . uhuhu

Alhamdulillah tahniah sis. Sama mcm sy jgak. Bru 6 weeks

inshaAllah tahniah sis. semoga dipermudahkan urusan ye .

Tahniah sis.. sy punya lom terang mcm sis punya tu.....

Tahniahhh sis. Boleh g scan kat klinik untuk kepastian.

in shaa Allah ada rezeki sis, tahniah ya 💟