Saya lambat sehari dh period td cek OPK kenapa opk sye double line ? Sye tak cek UPT lg ni.

Boleh siapa jawan kenapa opk sye double line sebab sye lambat sehari dh period ni pastu cek opk double line. Upt tak cek lg

Saya lambat sehari dh period td cek OPK kenapa opk sye double line ? Sye tak cek UPT lg ni.
4 Balas

Kalau opk sis positive (test line pekat terang dr control line) ada kemungkinan sis preggy. Sy pon mcm ni jugak, sy test opk scara tiba2 jadi positive balik even ovulation sy da berlalu. Makin lama makin terang test line.. last2 sy ambik hcg strip & test, naik double line samar

Setahu sya kalau opk test , bawah pekat dari atas baru ve atau dua dua line sama pekat . Kalau mcm gambar sis tunjuk ni maksudnya mcm tk subur lagi . Tapi cuba sis check terus upt kalau masih tk period . Semoga sis dapat garis double untuk upt 🤲🏽💕

tak silap sy..kalau OPK 1 pekat dan 1 kabur tu negative..kalau dua² line pekat..baru positive telur telah dilepaskan

Cuba check upt pulak.. tapi jgn berharap sgt takot opk dn upt x sama 😊