Opk positif

sy last period 17/2..smpai skg blm period..sy ada check guna Upt..tpi x sure naik double line atau tdk.. nmpk mcm ada tapi kabur...sy cek guna opk..line T lbih terang dari C..ada mommy blh bantu

Opk positif
12 Balas

Hi awk. Nnti try guna upt balik tau. Selalunya kalau opk dah double line, upt pun sama. Experience saya sendiri, opk double line, guna upt pun double line. Period saya irregular. Tau2 je pergi scan dah 5 minggu 6 hari time tu.

Kemungkinan positif sis sebab molekul lh hampir sama dengan hcg, tu yg membuatkan opk pun boleh detect kehadiran hcg dlm urine. Upt samar mungkin masih terlalu awal. Sis cuba check semula nanti ya...

4y ago

In shaa allah. Semoga ada rezeki sis dan suami, amin.

upt awak nampak line yg samar2 sangat2 pada mata saya..lagi seminggu kalau blm period try la UPT lagi..banyakkan berdoa..ALLAH maha tahu..semoga yg terbaik utk awak ye sis..💓

tahniah positive.. sy pn cek guna opke 2x..kdua2 positif.. lepas je gnap delay 1 mggu bru guna upt.. alhamdulilah upt positive

Macam +ve je upt tu.. Hmm sis tggu lagi smggu sis.. Nt check balik upt tu

Upt tu positif sis.. Early pregnancy nie, take care..

Test guna upt semula. Rasanya positif tu.

Repeat upt nnt sis.in sha Allah ad rezeki

dah 7w4d laa tu.... same ngan sy

Taniah sis positive sudh ni😘