Upt & OPk double line

hi mommies sekalian, pagi ni saya cek UPT double line sebab dh lambat 3 hari period, then sya rasa tak puas hati, saya cek lagi untuk OPK pun double line, and now saya keliru adakah tu tanda subur atau tanda pregnant?

Upt & OPk double line
12 Balas

Tahniah sis. Jaga diri. Jangan stress, jangan buat kerja2 berat. Kalau upt positif automatik opk juga positif dan test line lebih pekat daripada control line. Tapi kalau opk positif tak semestinya upt positif. huhi.

1y ago

tp saya opk negative, upt samar2 so tak semestinya

Alhamdulillah berita baik tu utk sis. Mcm sy lewat 5 hari. Test both upt and opk. Alhamdulillah pregnant skrg dah 11weeks. Utk kepastian sis boleh cuba upt brand lain 😁

pregnant tu sbb opk terang sgt mnunjukkan subur.. opk blh jd dua, awk pregnant atau subur.. dan upt x blh menipu.. nk lg cnfrm, try upt mahal ckt.. huhu

Saya pernah baca kalau upt positif opk akan jadi positif jugak.. Memang confirm pregnant..

4y ago

Hehe.. Tumpang gembira sis..

Yup.. terbukti.. sy pon dpt pengalaman ni.. now 6 week da

Minggu depan cuba cek lagi pakai pregnant test

4y ago

Ok😊😊😊,

Nk tbyer la yg opk tu test mase bile..

4y ago

opk sye celup sma hari waktu pagi lepas sya cek upt saya tak puas hati mcm tak caye double line then sye try cek.opk pulak

maaf nak tanya opk tu apa ye?

Pregnant la ni..

tahniah, pregnant tu