Demam

Siapa yg pernah demam pada second trimester? Peritnya rasa demam time pregnant?. Ada siapa2 tahu nak turunkan suhu badan x macam mana? Dah makan ubat doktor bagi, tapi x hilang juga. Huhuhu

2 Balas

Doktor bagi ubat apa sis? Paracetamol kah? Kdg2 doc bagi ubat yg tak brp kuat sebab tak da ubat demam dam flu utk preggy.

5y ago

Ha ah paracetamol..mkn 2 kali je, takut plak nk ambil 4kali sehari.. tapi nasib baik dah kebah demam tadi, sbb smalam pakai cool fever..😊

Try guna koolfever..sbb saya pun guna masa demam trimester 2nd..