Demam & Selsema

Baru semalam tahu pregnant dah 6 weeks, alhamdulillah. Tapi harini badan terus demam mengigil & selsema. Nak makan ubat takut, tak makan ubat macam mana nak elok. #dilema

4 Balas

Memang gitu sis, sis boleh jmpa doc, doc akan bg ubat sesuai utk kita. Saya hari tu mcm tu gak, malam demam and skit pinggang terlmapu, rupanya kencing kotor sma.

sape kata tak boleh makan ubat. paracetamol tu la paling selamat nak makan. jumpa dr terus utk dptkan ubat yg selamat makan

jumpa doktor sis. sy pernah demam masa mengandung, doc ckp paracetamol selama t je

Panadol biasa je boleh mkn klau demm😅