Lenguh kaki

Nak tanya macam mana ye nak hilangkan lenguh kaki, sampai xboleh nak tido malam² lenguh sangat kaki ni🥲

11 Balas

Hai sis. Saya pun selalu lenguh-2 kaki, terutamanya dekat betis belah kiri. Allah. Seksa rasa time nak tidur. Kadang-2 boleh tahan, kadang-2 saya sapu jgakk minyak angin panas-2 ataupun saya mintak husband urut. Tapi saya baca komen kat bawah tadi, tak leh letak minyak angin panas 🥹. Huhu. Harap-2 baby ok lah. Lepas ni mungkin saya akan try tuam dekat ais batu.

8mo ago

Baik-2. Terima kasih.