LENGUH KAKI 7WEEK

Hi mommys nak tanya pregnant 7w mmg akan rasa lenguh kaki ke. Dari punggung sampai jari rasa lenguh tu. Boleh ke kalau urut ye 😌 #ingintahu #firstbaby #bantusharing

1 Balas

Normal. Jaga posture sesuai kehamilan , slow motion, minum air secukupnya, ambil makanan / minuman tinggi kalsium. Masa tidur atau rehat, tinggikan kaki. Nak urut, kena cari yg betul2 mahir berurut untuk ibu hamil. Jngn disentuh abdomen dan urat2 yg berkaitan dgn peranakan.

3y ago

alright thank you mom 🥰