Effect cucuk tetanus

Hi mommies, nak tanya lps cucuk tt ni, akan rasa sakit urat ke ? Macam lenguh pinggang sampai ke kaki , kaki jd berat sgt nk berjalan pun rasa seksa 🥲 tgn takde lenguh pulak 😅 #seriusnanya #firstbaby #firstmom

4 Balas

klu melarat sis better refer doktor atau misi , sya done suntik TT dose ke 2 kemarin hri ni ok dah . effect pun just lenguh kat tangan jak

2y ago

alhamdulillah saya dah okay sehari je demam sakit urat 😅 mungkin ubat tu kuat sgt utk antibody saya agaknya.. saya second dose next month 🤗

sy dah cucuk 2 kali , sakit dkt tmpat cucuk tu jaa , x da melarat dkt tmpat lain

2y ago

saya baru amik first dose 😄 second dose next month..tak tahu la mcm mana pulak rasa 😅

Dkt sy tak ada pula. Cuma kebas2 kt tmpt cucuk saja.

2y ago

antibody sis kuat kot 🤗 saya teruk rasanya mcm effect amik vaccine AZ 😂

saya berat bahu je.