Tips Hilangkan Lenguh Sengal Kaki

Ada tips hilangkan lenguh kaki tak? Dari pinggang sampai ke tapak kaki sengal je. Kalau pijak lantai lama2 ya ampun sangat rasa dia. Dengan kepala berdenyut2 bila batuk dia tekan kepala tu. Rasa nak tercabut kepala. Lega betul kalau dapat baring lunjur kaki but still sengal lenguh kaki.

1 Balas

Sy pun kene jugak preggy ni .. sabar je laa tggu dia sihat sendiri .. mak sy ckp salah tidur ye laa nak tidur telentang x boleh kan .. kite mengiring je la .. salah 1 cara nak kurangkan tinggikan sikit bantal kat kaki tu ..urut2 pastu jgn skip susu .. huhu

4y ago

Kann .. biar2kan lama2 hilang sendiri huhu .. tapi tu laa seksa jugak sakitnya tu hahah