Panas

Hi, memang masa pregnant asyik panas ke? Orang lain sejuk, sy dok peluh panas. ?

33 Balas

Saya minggu ke 4 sampailah minggu yg ke 13 siang mlm Saya kena duduk dlm aircond ..minum on kena yg sejuk sgt². . Ada yg kata Saya blagak .. Saya tk peduli ,sbb Saya yg rasa panasnya mcmana .. Skrg dh masuk 15minggu , Alhamdullillah ,Saya dh beransur ok ..

sye dlu pn smpai 5/6 kali shari mndi. mmg pnas sgt.mlm pun tydo x pkai baju. kalau siang asyik nk tydo atas lantai je.kan sejuk.

Saya, awal kandungan hingga sehari Sblum brsalin,, rasa panas jee... lpas brsalin time mlm, selimut kna ada kat sebelah 😅

ye sis. normal. dekat office saya set 16'. officemate yg lain sikit lagii nak jadi ice. 😂 kita masih kepanasa.

Yup norml sb kta rse pnas..tmbh2 fasa ktga nty rse pnas sgt2...Org lain rileks je..Lpas bsalin bru ok blik

Trimester 3 nty lagi laa rase pnas sis.. Bukak aircond pun nty ulang alik toilet p mandi.. 😂

Ya sis..org sjuk Kita panas..hehehheeh kdag² hujan lebat pun Kita still Rasa pnas smpy berpeluh²...

Me 🙋.. Mmg rasa panas. Asyik nk mandi je rasa. Pastu asyik nk duduk dlm aircond je 😅🤦‍♀

Sama la sy pun.. Mmg bila pregnant kita akn rs pns.. Org lain sejuk kita tido ngan econ bagai

Haah. Time preggy mmg panas je rasa. Kalau boleh nak duk dlm aircond je. Normal tu sis..