Berpeluh Panas

Siapa macam saya dari awal pregnant sampai dah 24 week bila tidur berpeluh-peluh panas..sampai basah baju. ?

16 Balas

Hahaha tiba2 teringat masa pregnant anak pertama saya.. ya allah kalau tidur malam aircond lagi kipas lagi.. yg paling kelakar masa kat dlm hospital,time tu selamat melahirkan .. saya punya berpeluh basah sehelai baju.. sampai doktor ckp awk pakai tshirt jelaa.. hahahaha

Samaaaaaaaaaa 😂😂 siap kejut husb soh kuatkan aircond. Padahal bukak dah 20 tu husb sejuk berselubung dah yang kita rilek jeer 🤪 Kenangan waktu pegnen mcm2 😅

Sy memang tak pakai laa. Panas ya ampun. Badan ni dah memang sejak azali panas. Pulak pregnant, cuaca panas, bertambah2 panas. Rasa macam terbakar je 😴

mcm sy time prgnt ank prtma.. sdh psng kips tdur mlm pun xpki slimut still bpluh.. kdng bsh bju olh peluh.. 😂😂

Sama.. Sebelum pregnant pn mmg bdn saya kuat berpeluh.. Bila pregnant lg byk berpeluh.. Meleleh di muka..huhu

Haha.. Sy pun mcm tu jg. Sampai letak ais dlm magkuk, genggam skjp2 bila rasa panas😅

Sama dgn saya. Panas berpeluh, smpai basah bantal. Saya bangun mandi dan tido semula

Sama. Sy sorg je tidur pasang dua kipas 😅 Nak pasang aircond xmampu rasanya 😂

Hahaha..sama macam sy..sehari xtau brapa kali mandi😅..kuat betul berpeluh

Hormon tuh..... Sy pon peluh.. P sllu mndi tp mndi tkdela smpai berendam.