Contraction VS Period Pain

Ada tak ibu-ibu kat sini jenis period pain yang sakit perut tahap nak mati tu? 😅😅 saya jenis macam tu. Kalau tak makan panadaol menstrual memang pengsan dah kot. Soalan saya, contraction nanti kita akan rasa benda yang sama ke? Atau lebih? Atau rasa dah lali sebab kita dah pernah hadap? Mintak ibu yang jenis period pain macam saya & pernah melahirkan jawab soalan ni. Due 6/9. Macam-macam bermain di fikiran.

1 Balas

sama laa mcm sy jenis period pain menonggeng2 sakit . dua tiga hari pulk tu😌😌. kalau xmkn ubat memg tak kerja laa jawabnye. due 19/9 ni goggle2 jugk cemana rasannya contraction ni , tacuttt jugk 😂😂. tp bila pikir kan kejp je rasa sakit tu nnti baby comel nk keluar dh rasa xsabr pulak nk tunggu beranak 🤣🤣