False contraction?

Org kata contraction mcm period pain, tp sy pernah rasa sekali je mild period pain n dah lupa macam mana. Saya dah 38w n malam tadi masa nak tidur tulang belakang sakit sgt sampai satu badan tak boleh gerak sampai rasa berpeluh. Rasa bhgn bawah tu kena tekan. Tak sampai satu minit pun rasa mcm tu tapi kena 3 kali dlm waktu yg dekat. Lepas tu hilang dan baru boleh tidur. Itu false contraction ke? #38weeks

5 Balas

Untungnya sis xpnh rasa period pain. Huu sy dlu setiap bulan blh smpai golek2 tahan sakit. Klu dlm sbulan tak rasa sakit, sy jd pelik. Huhu. Btw, rasanya false contraction je tu sbb dia berhenti. Klu contraction betul dia makin lama makin kerap.

saya Hari Tu Rasa sakit perut sangat2 15 minit sekali sakit tapi bukan nak berak sebab sakit hilang2 ,,pergi hospital bukaan dah 3cm petang macam Tu sakit perut Tu(contraction) datang 5 minit sekali,, alhamdulillah Malam bersalin,,

klu cntraction btl sakit dy xde masa nk tidur dh..sakit dya mmg sakit Allah je tw smpai brpinar2 mata dibuatnya..smpaikn nk ptah besi katil😂😂😂😂😂

4y ago

tuelah PKP suami xblh temankan..Minta dia doa kita selamat melahirkan anaknya..

mmg pn sis..sakit ya rabbi . sy smpai genggam tgn suami ckr2 smpai kluar kulit tgn dya

mybe sis.. kalau contraction ni dia kerap 5 minit..