Contraction

Hi mommies, nak tanya sakit contraction tu macam mana? Sebab saya rasa sakit perut macam cirit birit plus macam period pain macam tu. dan sakit tu kerap berulang dalam 20min sekali. So saya confuse ni sakit contraction ke atau memang sakit perut sebab salah makan. ? Harap ada sudi yang share pengalaman. Terima kasih.

1 Balas

Contaction tu sis.. rasa dia macam ombak kan.. kalau makin kerap sakit cepat2 pergi hospital... kalau awak dah start nak menangis dag nak menyumpah org dah dekat la nak bersalin.. hahah terkenang pula time saya bersalin baby boy saya..

4y ago

OK sis. terima kasih