Sakit macam period pain after czer

Saya dah 2months+ bersalin czer and skrg mmg tak period lagi maybe sebab fully bf. Tpi kenapa skrg saya kerap rasa mcm nak period eh? Rasa mcm period pain/sakit bawah perut. Nak kata rengat mcm lama sgt je rengat. Ada mommies penah experience benda ni?

2 Balas

Mungkin rahim nak kecut kot… Saya czer 2x rasa jugak gitu…

3mo ago

Saya dah 2x czer tp tak pernah rasa camtu 😅😅 Baru tau ada yg rasa camni. Adui seram

rahim mengecut tu

3mo ago

Lama jgk ya rahim kecut.. ni 2nd czer tpi first time mcm ni. Ke sbb saya fully bf?