Bleeding kali ker dua

Sye pernah gugur. Dan kali nie dy bleeding lagi. Adakan baby sye akan selamat😭

1 Balas

jumpa doktor cpt2 sis utk kepastian. banyakkan bedrest ye sis, duphaston kalau doktor dh bg jgn tinggal. kerja rumah tu biar org lain bantu. ada yg buat kerja rumah x berat mana pun boleh bleeding. ramai yg pernah alami bleeding & kandungan survived. sy doakan kandungan sis kuat ye.

3y ago

Aamin Aamin ya Rabbal 'alaamin. sy selalu doakan semua mommies yg sdg ttc ni beroleh rezeki anak. jaga kesihatan ye sis. selamat berpantang ❤️