heavy bleeding

hi moms... please bgi kate2 semngat kt sye.. start smlm sye kne heavy bleeding like period on 5weeks +....adakah itu tanda sye gugur atau kndungan tk jdi. smlm scan masih tk nmpk ape.. doc suruh dtg lgi mggu ke6 utk final scan.

2 Balas

Sabar ye sis.. Banyakkn istigfar.. Rehat dirumah cukup. Minum air suam n mineral banyak.. Mkn pantang..Penat tu.. Nnti ikut ckp doc pergi scan lg..

Kalo bleeding tp x nmpk ada ke mungkin luar rahim. Or baby kecik lg tu yg x nmpk. Positif dulu sis.. Sis pg emergency ke klinik luar

5y ago

sye pegi klinik luar sis.khamis 21/11 sye pegi buat checkup lagi mcm yg doc suruh. scan pertama kali nampak kantong.. tpi doc suruh sye tahan kencing utk scan kli kedua tpi lepas tu tros tk nmpk pape dah.. doc ckp mgkin kndungan tk jdik. sye jdik confuse sbnye.