Nak tanye mommy² smua sye Ade Bleeding mengandung 3 week apakah tanda gugur perut tak sakit

2 Balas

sy pnah alami pndrhn cmne mse awal2 pregnant. sy g scan dktr tpi mse tue x nmpk kntung lagi. dktr bg sy ubat utk kuatkn rahim n sruh dtg semula utk repeat scan. alhamdulillah kndgn sy okey. skrg dh 30 mggu

1y ago

brp hari ye sis darah tu terang kan banyak ke risau juga lah takut ade pape

Dah pergi klinik atau hosp ke ??

1y ago

blm lg sis darah tu kadang ade kadang xde