Bangun tidur ada darah keluar. Takot benda yang sama berulang lagi?

Assalammualaikum. Nak tanye nie. Urgent. Sye pernah gugur bulan 7 2021. Last period sye 27/8/2021. Than 6/10/2021 sye buat upt double line. Hari nie ade bleeding. Dan sye di reffer ker hospital. Andai kata sye gugur lagi macam mane nyer? Apa akan jadi?#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

waalaikumussalam sis. saya juga berpengalaman sprti sis. 2x gugur, kantung kosong doc kata. ni dah 7 bln sy rehat dari mengandung. xtau bila nak stat plan semula. sbb mcm trauma pun ada. tapi sedikit kata2 buat sis. sis jgn bersedih lama2 ya. inshaAllah, Allah dah tetapkan yg terbaik utk sis. sis rehat puas2. sihatkan diri dulu. kalau boleh rehat 6 bln sebelum plan utk mengandung semula. sis amalkan gaya hidup sihat. sis jgn stress2. inshaaAllah akan ada rezeki anak buat sis najihah nnti. berpantang betul2 tau ?

siss kita sama. gugur bln 7 sbb pfizer. n now preggy balikkk. esok 7 weeks. last period sy 25/8

3y ago

awal thn sy gugur.. sy slalu cek apps ni.. kalau bby ada.. dah bsr ni.. sampai cukup bulan.. kalau x mst dh dlm pntang .. tup² Allah bg rezki lain.. trs tukar date.. yg gugur masih tersimpan..