bleeding

Salam.saya baru balik hospital sbb kali nie saya bleeding darah fresh....tapi bila dokter check kandungan masih ok.n tak ada tanda2 nak gugur..korang pernah tak kena mcm nie n selamat sampai bersalin..hati tengah risau kandungan 14week

bleeding
2 Balas

doctor tak bg Duphaston ke sis? Sis kena bed rest jer sampai habis bleeding tu. sy pernah threatened miscarriage waktu 7w. tp Alhamdulillah sekarang dah 26w. Semoga dipermudahkan urusan.

Pglaman sy kuar spottng 14w scan atas bawah baby ok..tp last2 keguguran...just jaga diri, mkn ubat klau doc bagi & bed rest..lain org lain..

5y ago

15w++ dah..