baby girl 3.4kg

01/11/2020 lahirla seorg insan yg comel ni, Xsangkah pula dia smpai 3kg lebih😆..almaklum la masa mngandung maknye ni tidur saja, due date 31/10/2020 tapi dia kluar 01/11 pula haha Xpa cantik juga tarikh tu🤭. 2hari juga la tahan sakit contraction ni,.. first pi hospital 30/10 pukul 1pagi - buat swab test 2jam bru dpt check bukaan di bilik penilaian doktor check bru 2cm so dibenarkan pulang, tapi sakit lepas kena seluk tu berterusan smpai esoknya,.sakit dtg kerap sngt smpai Xblh tido.. husband pujuk pi hospital sya pun setuju takut juga Xsmpat smpai hspital. kali kedua pi hspital 31/10 pkul 8mlm - check bukaan lagi bru 3cm huhu peritnya..mlm tu juga kena tahan masuk ward, jadi experiment dorg pula masa kat bilik penilaian tu🥴.. mlm tu memang Xboleh tido, esok nya 01/11 kul 9 pagi - dktor dtg check bukaan 5cm Alhamdulillah dorg book labour room .. sempat mkn sblum masuk dewan bersalin, sebab dah tngh hari perut pun lapar 😂..hbis mkn Xsmpai 5minit dah kna pnggil masuk dewan bersalin.. smpai di bilik dpt doktor pecahkan air ketuban haa dari sna lh mula bertaruh nyawa dgn melawan sakit contraction tu hanya allah yg tahu peritnya melahirkan.. lagi pun sya pertama kali bersalin ni,.. haha 6/7jam sya di dewan bersalin menahan sakit smpai lh waktu kluar lh putri pertamaku ini.. memang masa tu pnat sngt smpai nk tidur,, tpi Xkesampaian sebab kna jaga bby comel ni🤣.. Alhamdulillah rezeki Xternilai diberi dpt merasakan bersalin normal tahun ni. #babygirl #3.4kg

baby girl 3.4kg
35 Balas

Comey nye. Pipi tu.. Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Selamat berpantang..