Mana satu kesukaan anda?

Antara dua jenis burger di bawah👇 Mana satu lebih menjadi kesukaan anda ya?😋 Kiri ke kanan?🍔🤤 Min suka kanan lagi🥰

Mana satu kesukaan anda?
214 Balas

burger tepi jalan...so yummy..nyum2.. my febereto 😍😍😋...kalau jmpe burger tepi jln xdpt burger fast food.pn xpe..punyala suke sgt2 nk mkn burger tepi jln..hehe..

4y ago

kan..sedap kan..😍😍😍😍😋nyum3

McDonald's ..lama dh ngidam ..takut nk beli .. sbb imun sy dri kecil x kuat .. apalagi tgh hamil .. takut

saye suke burger fast food.. kalau beli burger tepi jalan pon saya akn mintak sos sikit 😅

Burger fast food sbb sy xsuka sos byk, klau boleh mkn tnpa sos .. hehe

4y ago

Ye boleh tp slalunya dpt jgk sos sikit. Hahaa

Burger versi si suami,lebih kurang sama dgn burger tepi jalan☺️

sy sndiri niage beger tepi jalan...jd kdg2 tu nk fast food la..

Burger tepi jaln tapi kalau pregnant boleh makan ke 🥺

tepi jln..lengkap semua sos ada...beli n terus mkn je

burger tepi jalan lagi sedap dan xkedekut mantapp 🤣

4y ago

lagi lagi untuk ibu mengandung😆

burger tepi jalan 😍 RM3 siap cheese

4y ago

Dekat Kulai, Johor 😁 Memang puas hati