Mana satu jenis makanan kesukaan anda?

Hi semua pengguna TAP mommies & daddies😘 Mana satu jenis makanan kesukaan anda ya? Kiri atau kanan tu?🤔 Min jenis melayu sikit, jadi tak boleh hidup tanpa nasi😂 Mestilah kanan tu min pilih sebab kanan tu sentiasa ada hidangan🍛 haha. Siapa macam min jugak😆

Mana satu jenis makanan kesukaan anda?
717 Balas

kalau boleh nak dua dua.. tapi kalau makan kat luar nak lah makan makanan barat.. sebab makanan Asia tu selalu dah rasa..pastu leh buat sendiri

Dua2 suka. Tapi tekak lebih kepada makanan Asia 😍💕💕 Terutamanya masakan Thai dan melayu 😋😋

Asia. Especially makanan kampung. Tapi dua2 pun makan, western n masakan kampung🤤🤤

makanan asia..baru je lps mkn mee kari..sekarang teringin nk mkn kari je.. hihihi

dedua . makanan tiada pilihan semua suka 😂 #TAPactiveusers

klau sy sebat je semua min...jnji bkn batu atau kayu 🤣

Dua² kejap nk western kejap nk Asia 😅

Im a Dutch lady. But I love Asian Food ❤️❤️

makanan Asia. makanan barat sekali sekala boleh la

semestinya asia. lg2 mknn kg🥒🥬🍠 😋😋