Mana satu minuman kesukaan anda?

Selamat pagi bulan baru semua 🥰 Ada tak jenama minuman kesukaan anda bawah ni?🥤 Cuba komen bawah sikit jenama mana pilihan anda?😋 Dan kenapa anda lebih suka minuman jenama tu berbanding lain?😉

Mana satu minuman kesukaan anda?
81 Balas

air gemok 😍 cup besar murah pon murah air kaw2 banyak pilihan boleh mix rm5 jer 🤪

Tiada dalam list 🤭🤭. Suka tealive atau chatime #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Starbucks Tu pun kalau tgh murah dr harga biasa 😂 #TAPactiveusers #TAPSupermoms

ˢᵉᵐᵘᵃ ˢᵘᵏᵃ ᵏᵃˡᵃᵘ ᵇᵒˡᵉʰ😂😅

Starbucks walaupn mahal tapi brbaloi la untk pecinta kopi..

smua tda, tk brapa suka minumna yg bnyk gula dn ais..

Air pyorrr 🤭 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

xda...lbih bnyk mnum air putih lgi bgus...

ivu mgandung boleh ke mnum kopi@teh

Starbucks #TAPactiveusers #TAPsupermoms