Mana satu minuman pilihan anda?

Hi selamat pagi semua🥰 Mana satu di antara dua ni minuman kegemaran anda ni ya? Kiri atau kanan ya?😋 Min kadang-kadang ada masanya suka sangat kanan tu bila datang 'mood swing'😆

Mana satu minuman pilihan anda?
648 Balas

my very favourite , minuman berlemak manis . sampai tahap manis tu macam takda apa la masuk tekak ni without minum air masak hehe

juice plssss... lagi best kalau dapat buah fresh ! nyummm.. saya tak berapa minat air manis berlemak pekat, rasa nak tercabut gigi :)

4y ago

Kannn sedap dapat air buah fresh lagi lagi kalau panas terik 💕

Kalau saya tengok pada mood nak minum fruit juice atau minum full cream. Takde lah minum selalu. Ikut pada keadaan.

buah buahan...mgndung ank yg ke4 ni sngkot pulak kncing mnis,mtk2 pmbawakkan aje lh

minuman buah-buahan. kalau banyak sangat minum berlemak manis tu nanti sakit kepala

air buah buahan...nikmat sangat..tapi yang sebelah tu kadang2 suka gak..hehehe

minuman lemak manis suka jga tp jarang² la...klo buah buahan lg la suka🙂

lemak manis tp preggy ni jus buah2 la.. nti sangkut kencing manis nayE hehe

I love coffee.. Tp time pregnant ni kena sacrifice minum coffee.. Huhuhu..

minuman buah2han..tapi kdg pdi mahu minum minuman berlemak Manis,🤗🤗