16 weeks 4 day..udh trsa blm ya gerakan baby nya

???????????

14 Balas

Selalunya capai 18 ke 20 minggu kehamilan baru boleh rasa, hehe. Try baca artikel ni, banyak info berguna utk ibu https://my.theasianparent.com/gerakan-janin-dalam-kandungan

sya sudah 16weeks 2days.. dh rasa skit gerakan.. tp x kerap... kadang2 rasa denyut je

walaupun belum rasa tendangan dia, sis mesti akan rasa jentikan dekat perut.

5y ago

betul tu sis. saya 10 week pun dah rasa jentikan. skrg br masuk 12 week

6 bulan dan ke ats bru rasa gerakan baby klu sa nda slp.

sy 20mggu bru rasa tendangannya sis😀😀

sy dh 6bln msh x rasa lg. kulit tebal kot😂

5y ago

Sama lah.rase jentik2 je.keh2

pregnant 1st baby lambat sket..sy 20 weeks baru rasa..

5y ago

Sa 23w bru rsa.. But its common doc said.. Lain org lain pglman

☺😊😇☺😊😇☺😊😇

maybe ada.. tapi very lightly..

week 18 above start to feel it